چگونه زیست بخوانیم؟

چگونه زیست بخوانیم؟

هدف بسیاری از شما داوطلبان کنکور تجربی قبولی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی یا دارو سازی است اما برای رسیدن به این هدف ابتدا باید از پس مهم ترین درس کنکورتان برببایید. زیست شناسی.
اگر دقیقا بدانید این درس را چگونه باید بخوانید چه مقدار باید وقت بگذارید و چگونه برنامه ریزی و مرور کنید، آنگاه دیگر رسیدن به درصد بالای ۸۰ در کنکور آرزویی دست نیافتنی نخواهد بود و کاملا امکان پذیر خواهد شد.
۱- مهم ترین نکته این هست که درس زیست شناسی حتما هر روز حدود ۳ ساعت در برنامه درسی شما باشد.
۲-مهم ترین منبع درس زیست خود کتاب درسی میباشد. باید در حدی کتاب های درسی را خوانده و مرور کرده باشید که کاملا متن کتاب را حفظ باشید.
۳-در هرروز نیمی از وقت خود را (حدود یک ساعت و نیم) به خواندن کتاب و حاشیه نویسی همه نکات مهم در کتاب اختصاص دهید. در خواندن متن کتاب به قیدها مثل “برخی، بعضی، بیشتر، همه و بسیاری” و شکلها توجه ویژه داشته باشید. سپس بقیه وقت را از روی پروژه های زیست شناسی تیم آموزشی مهندس طاهری تست های همان مبحثی که همان روز خوانده اید را حل کنید.
۴-بعد از زدن تست ها حتما پاسخنامه های تشریحی همه سوالات را بخوانید تست های مهم و تست هایی که غلط زده اید را مارک دار کنید تا دوباره در روزهای بعد آنها را مرور کنید همچنین نکات مهم و کلیدی تست ها و پاسخ های تشریحی را در کتاب حاشیه نویسی کنید.
۵-روز بعد قبل از شروع مبجث جدید ۳۰ دقیقه به مرور مطالب روز گذشته از روی کتاب درسی و حاشیه نویسی هایی که در کتاب کرده اید اختصاص دهید.
۶-آخر هر هفته تایم ۳ ساعته ای را که مربوط به زیست شناسی هست را فقط به مرور مطالبی که همان هفته خوانده اید اختصاص دهید برای مرور نیمی از وقت را به خواندن حاشیه نویسی های کتاب و نیمی دیگر را تست های مارک دار پروژه را مرور کنید.
۷- تا اینجا مطالب و تست های هفته را چندین بار خوانده و مرور کرده اید اما اگر خواندن شما مفهومی و دقیق نباشد و فقط به حفظ طوطی وار مطالب بسنده کنید تنها وقت خود را تلف کرده اید. درس زیست شناسی باید مفهومی خوانده شود بدین معنا است که کلمات کلیدی هر جمله کتاب را شناسایی کنید سپس همه جملات کتاب را تجزیه و تحلیل کرده و با مطالب مشابه فصلهای دیگر و همان فصل مقایسه کنید . سپس سعی کنید به زبان خودتان مطالب را بازگو کنید و بعد از بازگو کردن مطالب برای خودتان دقت کنید و ببینید که آیا فقط کتاب را حفظ کرده اید یا مفهوم دقیق آن را متوجه شده اید؟
۸- در آخر قابل به ذکر هست که وقتی کتاب یک پایه مثلا (یازدهم) را تمام کردید و در حال مطالعه پایه دیگری هستید (مثلا دوازدهم). حتما مقداری از تایم مرور خود را به مطالعه و مرور حاشیه نویسی ها و تست های مارک دار پروژه پایه یازدهم اختصاص دهید.
موفق باشید
مهندس سعید معصومی

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*